29 окт. 2011 г., 09:46

Защо се дърлим 

  Поэзия » Философская
472 0 3

Защо се дърлим

 

Не знам защо така се дърлим,

та чак земята се тресе,

вместо дисагите да хвърлим,

и всеки  да се понесе!...

 

Държим се често недостйно.

 Показваме си среден пръст?!

Не кърпим дневните пробойни

и пътя си да продължим...

 

И често ний сме заредени,

със Зло във нашите души.

И  правим само  черни сцени,

доброто  в хората рушим.

 

Нима това сме наследили?!

Това ли носим в своя Ген?

Пионки сме на Злите сили...

това да знаете от мен!

 

А има слънце на небето

и ведро сини небеса,

да сгреят всекиму сърцето,

да ни доставят Доброта!...

 

Но има  хора деструктивни...

Те всяват във душите страх...

Останалите сме наивни,

и зависиме от тях!

 

Така си мътиме нещата!...

Не можем тъй да продължим!

Обичаме ли си децата,

ще търсим пътища за "Рим"!...

 

© Христо Славов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • !!!
  • За мене те са господари на този свят! И си мисля, че скоро няма сила,която да ги изгони от живота ни.Моралът е онова най-важно нещо в живота,което ни отнеха в този измислен строй преди и днешният му апендкс,,който изникна в последните 20 години
  • Интересно! Силите на злото дебнат отвсякъде
Предложения
: ??:??