15 июл. 2007 г., 11:46

Защо си тук? 

  Поэзия
606 0 0
Защо ли в съня си пак те виждам?
Не те ли прогоних аз от там…
Защо ли  все зад ъгъла е сянката прохладна?
Не я забравих вече аз?
Защо в живота мой отново се промъкваш?
Все прекрасното ти пак крадеш?
Защо просто пътя не забравиш-
пътя към моето сърце?

© Ирена Кузева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??