16 авг. 2011 г., 16:13

Защо те обичам? 

  Поэзия » Любовная
902 0 0

Обожавам стила ти,
харесвам осанката ти,
сънувам усмивката ти...
Но не това е причината, заради която те обичам.

Да, и също така обожавам тялото ти,
харесвам държанието ти,

сънувам очите ти....
Но не това е причината, заради която те обичам.

Чувстваш ли каквото чувствам и аз?


Не зная дали знаеш,
но едва ли!

Обичам те заради тръпката....
тръпката, която преминава през нас,
когато се държим за ръце.

Обичам те заради самия теб....
заради това, че се държиш като себе си
и само себе си.

Както и... Обичам те заради всички спомени скъпи...
заради всички твои думи....
заради самия теб.

Точно за това те обичам!

© Магдалена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??