Защо всички си тръгват
и оставят след себе си само тъга?...
Защо всички те оставят,
без да се замислят колко е трудно за теб това?
Защо всички си тръгват?!
И дори да имат причина,
не разбират колко болка причиняват с това?
Защо всички си тръгват и остава само
мрак и самота?...
© Христина Димитрова Все права защищены
с обич за теб...трогна ме...