От пепел на изгорели рози
ще те създам, отново нова,
от капките на есеения дъжд
ще те създам - защото мога!
От жарта на изгасналия огън
ще ти предам нова форма,
от дъха на изминалото лято
ще ти вдъхна нов живот - защото мога!
От нежността на старите целувки
ще те създам отново нова,
от блясъка на отминалото време, Любов,
ще те направя вечна - защото мога!
© Петя Все права защищены