15 янв. 2017 г., 11:39

Защото те обичахме 

  Поэзия » Пародии
562 2 5

По стихове на Вапцаров от ,,История"и ,,Борбата е безмилостно жестока"

 

Живот ли бе, да го оТпишеш

и да го заровиш ще мирише!

До бурето ще бъда с теб,

бу(ти)лко моя, защото 

                          те обичахме!

© Исмаил Али Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??