17 авг. 2008 г., 19:29

Защото... (Видях го за първи път) 

  Поэзия » Любовная
747 0 12

Защото съм луда...
Толкова, толкова много!
Защото съм друга...
Когато, когато съм  с него!

 

 

Видях го за първи път.
Не ме остави впечатление да си създам.
(Всичко дотогава бяха думи)
С целувка ме посрещна и грехът...
Макар примряла от срам, в мен загоря силен плам
и отприщи се онази страст помежду ни.

 

 

Защото не вярвах,
че ще стана героиня в този филм.
Но ето, че повярвах
и днес си мисля докъде ли ще продължим.

 

 

Видях го за първи път
и за първи път бях такава.
(Всичко дотогава беше някак рамкирано.)
Видях и в очите му света,
в който доближавам
нещо... нещо неподозирано...

 

 

Защото виждам светлина...
Толкова, толкова луда!
Защото и мракът свети сега...
С него, с него съм друга!

© Катя Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??