Пъпките разцъфват, ухаят неустоимо.
Пчелите жужат неуморни, събират прашец.
Животни и птици по двойки са само.
Цъфти и мирише на мускус светът.
Вървя им по пътя, намигат и ме закачат.
Но, аз през такава пролет вече съм минал.
И не бързам, защото знам, че ме чака.
Една прецъфтяла любов, но много дълбока.
Ст. Русев
© Станислав Русев Все права защищены
От горния цитат следва един печален извод за прецъфтялата любов,
Станиславе. Спестявам ти го в своето изказване.
Хубава седмица от мен!