Измамност претворяваща се във реалност
и болка непосилна за простосмъртен.
Разкъсвана кървяща плът,
която заздравява с потапянето във съня…
Заспиваш,
А утрото отново е кошмар,
който се пробужда с изгрева на слънцето.
Пернати разкъсват плътта ти отново.
От очите ти текат кървави сълзи –невидими за другите.
Трябва да издържиш! Трябва, а ще можеш ли?
В залеза е спасението… Усмихваш се...
Красивият залез,
който изпълва душата ти със трепет…
Съзерцание, което е опит да се слееш с красивото.
Красиво ли е красивото?
Не се ли крие зад него най-големият кошмар?
Сънят от който трябва да се пробудиш
и да изживееш всичко отначало, затова че имаш сърце...
© МД Все права защищены