Той няма преградни стени
но е претъпкан с малки килийки
Няма пазачи
но цари относителен ред
Капацитетът му е надвишен отдавна
но осъжданите се множат с всеки изминал ден
Тук се излежават само доживотни присъди
но никой не осъзнава вината си
и всеки си мисли, че е по-свободен от другите
Но досега никой не е успял да избяга...
© Еди Кой си Все права защищены