На палача си
оставям
оковите на
съвестта -
със здраве
да ги носи.
На бездушния
оставям
въже с примка -
в случай, че
се осъзнае
твърде късно...
На брата си
оставям
два куршума -
да не го докопат,
ако оцелее
след първия.
На псетата
оставям
своя труп -
да пируват
и те преди
края си.
Кибрит и
малко уиски
ти оставям -
да ме погребеш,
както живях -
в огъня...
© Александър Все права защищены
Мрачно, хубаво, харесах!