Ще докоснеш звездите - ти казвам -
щом в сърцето ти има любов.
Този свят, пълен с толкова злоба -
посрещни - прегърни го с възторг!
И пази любовта си в сърцето,
тя отново те прави човек.
Не съди строго другите хора,
следвай стъпките, моят завет!
Като утро - душата ти чиста -
би огрявала целия свят...
Мисля много от тебе не искам -
знай човек за човека е брат!
Помогни да се чувства обичан
и достойно напред да върви,
чак тогава, в светът ви себичен
ще се сбъдват красиви мечти.
С. Кръстева
© Силвия Кръстева Все права защищены