Ще има много хубави дни,
дори понякога да вали,
затова, моля те, ми разкажи,
докато ме гледаш в очите ти.
Не ме натъжавай със лъжите свои,
защото след това ще завали порой.
Нека никога не те забравя,
и ако сгреша да се поправя.
Дано дори когато вали,
да сме пак заедно - аз и ти.
в пороя ние да стоим
и рими пак да си редим.
© Кристиана Реймер Все права защищены
дори понякога да вали
Ще има!!!