12 дек. 2012 г., 20:00

Завинаги 

  Поэзия » Любовная
781 0 0

Ти искаш да бъдем завинаги,
но ние не можем това,
след време ще бъдем изстинали 
и пепел насред пепелта.

 

Небето дали е завинаги?
Светът - и за него не знам,
но ние ще сме си заминали 

и други ще тръгнат натам.

 

Обичай ме, още, завинаги,
обичай и само така,
дори да сме спомени минали,
ще пребъдем дори вечността.

 

Сърцата остават завинаги,
любов ако тях ги крепи,
обичай ме, още, завинаги,
обичай и вечен ще си.

© Стела Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??