“Завинаги двама”
Дългият път, по който вървим
и небето, в което летим.
Тишина, във която пак ще заспим
и усмивки, и много мечти!
Топъл вятър премина под наште криле
и успяхме да видим поне
колко много надежди са скрити в очите,
колко обич изпълва душите!
Полетяхме със птиците високо нагоре
и преминахме целия свят!
Извисихме се заедно и намерихме всичко,
което е чисто и светло за нас!
Полетяхме над облаци и безкрайни гори,
загледани в сините морски вълни!
И откривахме с времето наште мечти -
извисени и никога вече сами!
Аз последвах те с вятъра и с теб полетях
там – към онази звезда,
която нощем в съня си видях -
блестеше тя върху твоите крила!
Заедно можем до край да летим
и вечно един до друг да стоим,
в небето се реем и просто мълчим!
Завинаги заедно!
Завинаги двама!
© Горан Русинов Все права защищены