4 мая 2007 г., 01:10

Завинаги с тебе море 

  Поэзия
642 0 4
                                 Oбичам морето и топлия пясък,
                                 обичам среднощния бриз
                                 и белите гларуси, галещи лятото,
                                 със своите нежни криле.


                                 Обичам да гледам как залезът чезне
                                 зад тихите морски вълни,
                                 обичам и изгрева аз да посрещам,
                                 а той да ме милва с лъчи.


                                 Обичам в едно да се сливам с водата
                                 и тя да се стича по мен,
                                 ах, всичко бих дала сега да остана
                                 завинаги с тебе, море!

© Эоя Михова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??