"Зависи ли от нас?
Останаха единствено мъглите!
Сред тях се лутаме,
а вън от тях са
висините!
Сред сивота живеем,
сред дълбоки пустоти!
За слънцето копнеем,
за красиви бъднини.
А намерихме в мъглата пак
света узрял за нова пропаст -
огромна бездна,
която да погълне
отрудените и
огрижени души!
И няма вече
място за съмнение -
такъв живот живеем,
какъвто всеки сам
си
изгради!
© Горан Русинов Все права защищены