Аз съм хероина във вените ти
Свръх дозата за твоята душа
Забивам се в теб като игла
Стискай зъби защото ще боли
Ще те променя цял из основи
Всичко старо в теб ще убия
Следите си знай няма да крия
Защото един за друг сме готови
Силно ще ме дишаш и изпиваш
Ще ме искаш и крещиш от болка
И няма да знаеш още колко
Мъки в тялото си ще попиваш
Без мен на мърша ще приличаш
Грохнал старец, наркомана жалък
Ще подмяташ живота си малък
И подир уличниците ще тичаш
Знам ще ме търсиш във всяка
За мен ще питаш и блуждаеш
Единствено мен ще желаеш
Но дозата на друга гара те чака
© Стефка Георгиева Все права защищены