24 сент. 2007 г., 09:20

Завист 

  Поэзия
711 0 10


В облачната ложа
се скри оранжева луната,
звездите срамежливо
плъзнаха се във морето,
а вълните любопитно
се изправиха на пръсти -
в мрака петънце блестеше...

Скалата се усмихна -
в каменната й прегръдка
разпъпило се беше
цвете.

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??