Тя е една от лошите ни прояви,
когато човек зло другиму прави.
Пари, жени, кариера -
затуй маска слага лицемера,
а зад гърба ти лоши думи изрича,
но тъй и за себе си зло извлича...
Колко по-хубав щеше да е света,
ако в него нямаше я завистта!
© Георги Все права защищены