Вървях.
Падах, ставах,
пътища гоних.
Кръстопъти
намирах.
Сто пъти
стени опитвах
с глава да разбия.
Бягах.
Думи стрелях,
очи затварях.
Мечти
сънувах.
Чужди постигах,
но не успях
да се скрия.
Спрях.
Дълго чаках,
трудно мълчах.
Страха
изхвърлих.
В себе си
се завърнах
да се открия.