11 янв. 2007 г., 20:58

Завръщане!!! 

  Поэзия
563 0 3

Завръщане към самотата -

моят път върви натам!

Болката е свята,

мъката е храм!

 

 

 

Завръщане към тишината

хикс върху целия свят.

Зачеркване и на мечтата

остава само хлад!

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??