Осъзнах, че си отива,
а няма как да я възпра...
Музата - до вчера с мене мила,
се превърна в смъртен враг!
Остави ме да чакам. Без отсрочка
за още стих поне...
А днес ме навести внезапно - с
подарък цветни стихове!
© Мартина Кирилова Все права защищены