Искам в здрача
на моята самота да се загубя.
И не искам никой да ме търси!
И никой да не ме намери!
Самотна, уморена, наранена
да чакам моя принц
в среднощен час да дойде.
Да донесе със себе си
и любовта изгубена!
Като на Пепеляшка малката обувка.
Да ме обуе с нея нежно и внимателно!
Да танцувам с него вълшебен валс
под смаяния поглед на луната!
Ще чакам моя принц!
В среднощен час да дойде,
да ме спаси... от мен самата!
© Линна-Виделина Все права защищены
Колкото до принца който е мним принц той може да се детронира нали!