12 июл. 2009 г., 16:20

Здрач 

  Поэзия » Любовная
760 0 7

Здрач

 

Навън вали,

а теб те няма

и знам, че няма да се появиш,

защото си измислен от съдбата,

тя иска да ме провалиш.

И знам, че само си измислен,

но тъй перфектен в моите очи.

А как те искам,

как жадувам за кръвта ти...

"Едуард", къде си ти?...

 

 

http://vbox7.com/play:83d79d74

© Милена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??