28 нояб. 2009 г., 22:44

Здрач/Twilight 

  Поэзия » Любовная
1106 0 5

Ето го и ангелът от моите мечти

с диамантена кожа и златни очи...

Опасен и твърде далечен за мен,

мрачен, както мрачен бе и моят ден.

 

Видях го и всичко в мен се преобърна,

намерих на живота мисли нови...

и разбрах, че вече няма да се върна

към съществуването във окови.

 

Животното в себе си преодоля

и инстинктите си сам остави,

и сега най-после той разбра,

че мен пред всички ще постави.

 

Колко ли за него чаках?

Колко ли за него бдях?

Когато го нямаше - все плаках...

Да не го изгубя все ме беше страх.

 

За него бях корица само

на здраво заключена книга.

Опирайки се той на мойто рамо,

се научи честно всичко да постига.

 

Целувката първа не ще се забрави -

нежен миг от вечността,

основи тежки тя постави

никога повече да не бъда сама.

 

И когато слънцето пак залязва,

а ние двама за ръце стоим,

ясен път за нас показва,

че никога няма да се разделим.

 

Ето го ангелът от мойте мечти

с диамантена кожа и златни очи...

редом със него вървя,

та дори и на края на света...

 

 

... Twilight...Bella...

© Лора Цанова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • дойдох тук поведена от ника ти...
    и не съжалявам... чудесно написано..
    поздравявам те...
  • Не си падам много по филмите, защото книгите ме завладяха преди да видя филма, а от него очаквах много.

    Много е красиво. Страшно ми хареса!)
  • Перфектно...
  • Добре дошла в клуба на здрачохолиците Няма да слагам тук линкове към моите стихове, но ако искаш да видиш и друго по Здрач - мам тук две - "Вампир" и "На един дъх разстояние"
    Поздрав и смело напред!
  • Браво!
Предложения
: ??:??