На Гого от Тоника
Когато някой ден света оставиш,
е важно - да остане твоят глас
и никой този глас да не забрави,
защото е оставен тук - за нас...
Ако на теб било е отредено
гласът ти да остане, да се чува
завинаги - на тази малка сцена,
наречена Живот - това си струва....
Дори и да те няма някой ден,
то място Бог за теб е отредил,
ако за този глас си бил роден
и си доказал тук защо си бил...
Когато някой ден света оставиш
и твоят глас е пял, а не гласувал,
то него никой няма да забрави!
Така поне на мене ми се струва...
12.01.2014
© Георги Ванчев Все права защищены