Здравей, Любов
Пак пристигаш като луда хала,
но днес ще си говорим през вратата.
На Снежанка ябълката съм я яла
и в стъклени ковчези принца чаках.
Да, и спящата красавица играх,
убола си сърцето на вретено.
Мижах, жомах, спах, не спах...
Сто години.. Ти наред ли си, бе жено?!
Пепеляшка препъна се в лъжите
на онзи принц с коронка от картон.
Виж, роклята на кръпки ми отива.
„Идеалът” ти е дъвка за балони.
Свърши приказката, аз пораснах,
не са ми нужни твоите сонети.
На сцената прожектора изгасна.
Любовта измислена е от поети.
valencia_isabella
© Bella Все права защищены