Здравей, Любов!
Желана и сънувана,
изплакана
със хиляди сълзи.
Здравей, Любов!
Пристигнала в
живота ми
със блясъка на
тъжни две очи.
Здравей, Любов!
Ръката си подавам,
приятелска
и с обич я вземи.
Здравей, Любов!
Сърцето ми е
твое,
за теб от днес
нататък ще тупти.
Здравей, Любов!
Как нежно се
наричаш
и даваш ми крила
да полетя.
Здравей, Любов!
Аз много те
Обичам!
И няма аз
на теб да изменя.
Обичам те, моя Любов!!!
© Христо Костов Все права защищены