08-11-2006 21:33
Всеки божи ден
е хубав и щастлив за мен,
и с приятели до мен
ще се радвам на обмен.
На думи честни и откровени
и на промисли свещени,
във виртуално откровение
и за човешкото не-видение.
За недосънуван блян
понякога в сълзи облян,
за небесни сияния
и океански обаяния.
За отношения между индивиди
на които краят не им се види,
на мечти прекрасни
и надежди ясни.
© Тея Все права защищены