ЗЕЛЕНОТО ЧОВЕЧЕ ОТ УКРАЙНА
... Зеленото човече от Украйна
съвсем внезапно в София дойде.
И ревнаха във Пловдив: – Густо, майна!
А Варна рече: – Кими сикинде!
Бургас визитата не отбеляза.
А Русе стрелна в Дунав своя фас.
Мисирките получиха оргазъм! –
и дълго кудкудякаха в екстаз.
Във Ямбол травеститът кака Нелка
събу си панталончето – пепит.
Зеленски хвърли мръсната фланелка! –
направо натопорчи се на вид.
Но президентът Радев на "Дондуков"
снаряди да даде! – не бе готов.
Зеленски бе готов и на сепуко! –
за да докаже своята Любов.
След тия – тъй тържествени, минути
надянах своя боен камуфлаж.
И цяла нощ се смях с Владимир Путин
на "Козяк"! – пред посолството на САЩ.
6 юлий 2023 г.
гр. Варна, 19, 45 ч.
© Валери Станков Все права защищены