Красиво място, някъде в мечтите -
покрито със зеленина и вода.
Красиво място, сякаш Райска градина,
зове ме някъде в нощта.
Как искам от света да се откъсна
и да отида там, където има светлина -
да усетя силата така голяма,
да усетя силата на любовта.
Красивото място сякаш ме обгръща,
но не само във съня.
Сега разбирам - то не е далече.
То е цялата Земя.
И ти ми казваш колко болка
усещаш всеки ден във своя свят,
но аз те моля - обърни се
и виж с какво е той богат.
© Александра Василева Все права защищены