Зима идва тъй студена,
с бели преспи е покрито,
и студено е навън,
и комини пушат силно,
Децата тичат,
целят се с сняг,
пързалят се с шейни,
и снежно се смее.
Прибираме се мокри,
преобличаме си дрехите,
пием топъл шоколад,
и гледаме как вали навън.
(Лиска)
© Хриси Миланова Все права защищены
⛄❄❄❄⛄❄❄❄⛄❄❄❄⛄❄❄❄⛄❄❄❄⛄