Зима е...
Зима е,
вали снегът...
Тишина,
тъмнина
и много пустота.
Две сърца разделени
в зимната тъга.
Зима е...
Вали снегът...
Две сълзи самотни
сливат се в една...
Тишина,
тъмнина...
Две души разделени
тъгуват, гледайки снега.
© Яна Добрева Все права защищены