понякога се случва така,
че когато
зимата наближава,
въздухът не е
толкова остър
миризмата на сняг
не те натъжава
и пустинята
не е
оазис в
безкрайното
бяло
поле.
как не се бях сетила до сега
вместо ръкавици
да обличам
чифт
топли
мъжки
ръце
© Авелина Все права защищены