Студ зимен душа натъжава,
тя е потисната и скептична!
Болка в сърцето ми остава,
че съдбата на вси е трагична!
Напразно ли щастие жадувам?
Сърцето ми е пълно с печал!
Не искам отвъд да отпътувам,
Боже, дай ми опора и идеал!
© Георги Все права защищены