15 апр. 2011 г., 21:38

Зимна вечер! 

  Поэзия
486 0 0

Сняг се сипе от небето
и достига чак до сърцето.
Лампите светят неуморими,
като звездите неуловими.
Децата на леда играят,
а старите за лято мечтаят.
Нека тази вечер остане свята,
за много хора непозната.
Снегът продължава да пада от небето,
а ангелчето пее в сърцето...

© Николай Бунев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??