Ето ги, отвън се сипят -
Бели, нежни чудеса.
Дървета, къщи, всичко кичат,
със белоснежна красота.
Вълшебни мънички кокетки -
Снежинките са живо чудо!
Омаян съм от тази гледка
и будя в мен детето лудо.
30.11.2020.
Георги Каменов
Честит първи сняг на всички от мен :0))
© Георги Каменов Все права защищены