3 мар. 2011 г., 13:07

Зимни дни 

  Поэзия » Любовная
578 0 0


 Мислиш ме, в тоя зимен ден
да те стопля искаш,
 кръвта да забушува, да забърза,
сърцето пулс да ускори.

Потърси ме в мислите си нейде,
 аз там съм винаги, както преди
 и истинска съм, и фантазия съм,
само мисъл развихри.

Докосни ме, тръпки да полазят,
вземи, носи ме на ръце,
с поглед впит в мойто деколте,
на спалнята в твойта мисъл.

 Да, топло е сърцето мое
и на тебе още може да даде,
 и топлина, и съчките от чувства
буен огън то кладе.

Мисли ме бавно и бавно ме събличай,
 така по-дълго време ще съм с теб,
студа в сърцето ти ще стопля,
с поглед мил - един...

© Гери Д Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??