ще те скрия
в най-топлия шал
и най-студената прегръдка
ще те прокълна
с вечна зима
макар че тя отдавна
дреме в сърцето ти
и ще се надявам
да те забравя най-късно
до следващата есен
вечността е заключена
в полугодие
© С. С. Все права защищены