Из цикъла „ФУНГАментализъм”
Зимни припънки
Малко рано таз година
преброихме се любовно.
Спори хвърлихме… Мнозина
ме подкрепят безусловно!
В мухъл тъне Парламента,
по е „топло” от пандиза.
Ух, как хванахме момента,
да си поживеем в криза!
Времето лети-и - години...
не дремете зимен сън!
Хей, припънки мои любими
с вас раста, макар и пън!
В гниещ свят живот живеем,
някой ден ще се разложи.
Дружно да сечем и сеем…
щом без пънове не може!
*... "преброихме се любовно"...
© Борис Борисов Все права защищены