Синя Ямболска вечер,
осеяна с ясни звезди,
с дъх на косена трева
и прясно орани бразди.
Леко се спускаш над нас
като люлчина песен
и носиш топлия дъх
на плодната есен.
Вечер над родния град,
пълна с обич и радост,
с топли устни и смях,
вечер на вечната младост.
© Лиляна Стаматова Все права защищены
осеяна с ясни звезди,
с дъх на косена трева
и прясно орани бразди."Поздравявам те за обичта към родния край и
нашата родна земя! Бъди благословена! Бог да бъде винаги с тебе!