Изградих си черупка,
затворих се вътре.
Да не бъда докосната,
да не ме наранят.
Но ''злите'' я счупиха
и заразиха душата ми
със злоба и гняв.
Сега съм една от тях.
Връхлита ме ярост,
пораждам интриги.
Със завист се храня,
с омразата дишам.
© ЕЛЕНА ГОГОВА Все права защищены