Толкова сме злобни,
намръщени, сърдити.
Толкова сме жалки,
зад фалшиви маски скрити.
Потъваме в
омраза,
завист,
похот,
мъст.
Давим се в ненавист.
Сочим се със пръст.
Забравихме за обич,
честност и смирение.
Останахме без гордост.
А търсим уважение ?!
Мислим, че живеем,
но просто съществуваме.
Дали ще оцелеем?
Докога ще се преструваме?
© Малена Все права защищены