Злото винаги се връща!
Наливаш ми във виното отрова.
Колко ли ме мразиш ти...
Нестига, че отрови ми живота,
но и да ме убиеш искаш ти.
Чашата ти с моята ще сменя,
от твоята напитка да отпиеш.
В нищо няма да те обвиня,
само ще те гледам как умираш.
© Марина Петрова Все права защищены