Забравих си граматиката
от думите във твоята уста.
Обърках математиката
по разпиляните от теб листа.
Сред нотите се аз загубих
изписани от твоето гласче.
Признавам в тебе, че се влюбих,
като в узряло плодово дръвче.
И в тази сянка под дръвчето
аз търся твоя тих и топъл хлад.
Че полудява ми сърцето
По тебе днеска от любовен глад.
© Никола Апостолов Все права защищены