25 янв. 2007 г., 17:15

Знаеш ли? 

  Поэзия
845 0 1
Знаеш ли,
мислех, че между нас всичко свършва
и се чувствах загубена без любовта ти...
Знаеш ли,
колко много исках миналото да се върне
и да бъдеш пак със мен, както преди -
само ти и аз... и нашето "нещо"
Знаеш ли,
колко много се страхувах,
да мисля за бъдеще без теб, защото
единственото, за което мислех, беше "нашето минало"
Знаеш ли,
че заспивах с мисълта за теб
и се събуждах, мислейки за теб,
но само това ми помагаше да се чувствам жива...
И сега, когато нашето "нещо" е отново "наше"
съм щастлива, защото "ние" съществува сега
и ще живее в бъдещето!!!

© Мила Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??