29 авг. 2005 г., 20:46

Знаеш ли?! 

  Поэзия
1205 0 2

Знаеш ли какво е Самотата?
Защо я има и защо боли?
Знаеш ли?!...Единствено тъгата
повече от Нея те гори!


Тя е смъртоносна болест,
без външни рани е,но няма лек!
Тя е наранена гордост,
в този тъи жесток и празен век!


Всеки крие в себе си гореща рана,
тъжна тайна или минала любов!
А Самотата там седи,като охрана,
бездънна дупка,яма,ров...


Единствено усмивката помага,
дава силата за нов живот,
с любов ръката си протяга,
над тебе бди,като небесен свод!


Знаеш ли,че трябва да живееш?!
Да обичаш и да вярваш в любовта!
Знаеш ли,че трябва да умееш
да се усмихваш на свойта самота?!

© Иринка Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Много хубаво!Ритмично, с дълбок смисъл!Браво!Ама оправи това 4, дето си го сложила за ч, че разваля впечатлението!Поздрав!
  • Хубаво..
Предложения
: ??:??