10 июл. 2012 г., 22:04

Знаеш ли? 

  Поэзия
848 0 3

 

Знаеш ли колко си красива
сутрин с рошава коса
знаеш ли колко си нежна
с малка рокля на сини цветя
няма нужда от грим и прически
... няма нужда от фалшиви неща
дори и със старите дрешки
за мен ще си винаги най-красивата
Когато си само моя
когато ме обичаш така
ти нямаш нужда от дрехи
от грим и суета за да бъдеш
в очите ми най-красивата...

© Габриела Донева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??