19 июл. 2013 г., 15:54  

Знаеш ли ... 

  Поэзия » Любовная
559 0 4

 

           

          Знаеш ли, малко е

                                     жестоко -

          години аз по теб

                                       изгарям,

          нощ и ден,  

                        нерадост, болка,

          духом ме прекърши,

                             дори и тялом,

          не съм допускал

             до сълзи, че ще рухна.

          А теб все те няма

                                     и няма ... 

          Знаех, че свръхнова

                            щом избухне,

          изначален е живота,

                  започва нещо ново.

          Не мислех, че ослепила

                                ми душата

          опипом ще те търся

                           по-нататък ...

          Но усещам се в тъмата

          дваж по-силно да горя,

          нужна си ми, ръце

                                  протягам

          и те мечтая, моя

                               светлина ...  

 

 

 

 

 

© Валентин Василев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Знаеш ли...ти си храм от злато...и докато те чета се потапям и заключвам в него...а ключа...на кой му пука къде го хвърлих, нали вече съм вътре
  • нима не знаеш...
    колко тъжен
    и къс е мигът на живота
    и болезнено дълъг
    е пътят
    на сълзите...

    сърдечен поздрав за теб...
  • Не се отказвай от мечтите си!
    Аплодирам откровението ти!
  • Знаеш ли, ако жена го пише така приемам. Но мъжката сълза, различно боли и дълго отеква.
    Комплименти! Усетих я тази болка!
Предложения
: ??:??